Culoare nuntii


Cum sa iti alegi culoare nuntii?

Culorile au puterea de a da vibratii – asa ca trebuie sa alegi cu intelepciune. Cei mai importanti factori sunt:

– locatia, culoarea ta preferata, florile tale preferate, anotimpul.

Locatia ar trebui sa fie primul tau factor de decizie. Uita-te la culorile localului, la draperiilor, decoratiunilor (candelabre). Daca locatia are culori puternice, veti avea nevoie de o schema de culori care completeaza si sa nu alegeti o schema de culori care sa incarce sala prea mult, sa dea impresia de „prea mult”.

Culoarea ta preferata Ti-a placut intotdeauna lila-ul, deci pentru nunta ta vei alege cu siguranta aceasta culoare. Insa la fel trebuie avut grija sa combini aceasta culoarea cu bun gust, sa alegi nuanta potrivita si sa o folosesti in decoratiuni pentru a da accente.

Florile tale preferate – daca floarea ta peferata este trandafirul, atunci il vei folosi in aranjamentele din acea zi. Insa trebuie sa ai in vedere ca acea culoarea a florii sa se integreze in culoarea nuntii (folosirea unor accente) sau culoarea preferata sa fie culoarea trandafirilor.

Anotimpul – Decorare este simpla cand Mama Natura este ghidul tau, asa ca lasa culorile naturale ale sezonului sa fie inspiratia ta. Asta nu inseamna ca este obligatoriu sa alegi decoratiuni pastelate in timpul primaverii sau maro si portocaliu toamna. Doar asigurate ca alegi culorile pentru nunta, florile şi frunzele, care sunt  disponibile in acea perioadă a anului.

Acesti factori sunt factori simpli, care creaza practic imaginea de ansamblu a nuntii tale (baza, fundalul) si trebuie sa reusesti sa formezi o linie intre toate acestea pentru a avea armonie.

De aceea este foarte important ca toate acestea sa i le spui oraganizatorului tau, sa ii spui inclusiv acele culori sau flori care nu iti plac, insa un organizator bun va incepe discutia cu adresarea acestor intrebari: Unde si cand faceti nunta? Care este culoarea preferata? Care sunt florile preferate?

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în sfaturi, Tendinte culori și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s